Ainutlaatuisia tapetteja – Claim Your Space

Luo omaa uniikkia tyyliäsi ilmentävä tila upeiden tapettidesignien avulla.

Tutustu designeihin

Valikoidut tapettiaiheet

Suosituimmat designit

Wall of Fame Rakastamme tyyliäsi!

Inspiroidu upeista kapinallisista Instagram-seuraajistamme ja löydä oma kestosuosikkisi tapettiemme joukosta!

Vieraile Instashopissamme
Uusi mallisto

Mystic Shades

Astu runollisen kauniiseen maailmaan täynnä mystistä lumoa. Täällä sinua odottavat luonnon, taiteen ja luovan käsityötaidon inspiroimat vangitsevat designit. Maaginen sekoitus pehmeää visuaalisuutta ja rohkeampia graafisia elementtejä täynnä luonnetta ja syvyyttä.

Artistic Photography Redefined.

Luo oma mukautettu tapettisi

Tee kodistasi omannäköisesi mukautetulla tapetilla, jota koristaa lempikuvasi! Tuo oma tyylisi näkyville vain muutamalla klikkauksella.

Viimeisimmät uutiset

Sisustusalan ammattilaiset, tämä on teille!

Suuret sisustusprojektit kaipaavat vaikuttavia ja rohkeita tapetteja. Liity joukkoomme tekemällä yritystilihakemus, ja saat käyttöösi useita makeita etuja ja palveluja.

Päästä luovuutesi valloilleen räätälöidyillä tapettidesigneilla!Designstudiomme on täydellinen juuri niihin hankaliin sisustusprojekteihin, joiden visioiden toteuttamiseen tarvitset lisäapua. Voit muokata mitä tahansa designiamme sovittaaksesi sen projektiisi täydellisesti.

Haluatko piristää työtilaasi? Valikoimassamme on siistejä tapettidesigneja, jotka muuttavat työtilan tylsästä ai-van u-pe-ak-si. Ollaan kapinallisia ja tehdään se yhdessä! Tutustu aiempiin kaupallisiin projekteihimme sekä asuinrakennusten projekteihimme ja inspiroidu!