Maksuton rahti ympäri maailman | Erikoisnopeat toimitukset 2-7 päivässä

Ainutlaatuisia tapetteja – Claim Your Space

Luo omaa uniikkia tyyliäsi ilmentävä tila upeiden tapettidesignien avulla.

Tutustu designeihin

Suosituimmat designit

Osta look

Inspiroidu mahtavista asiakkaistamme, sisustussuunnittelijoistamme ja designereistamme!

Tutustu Instashopiin

Uusi mallisto Cottage Core vai Cottage Cool?

Tutustu ylellisen rehevän vehreyden boostaamaan mallistoon kaikille heille, jotka ovat ihastuneet suloiseen Cottage Core -tyyliin tai jotka yksinkertaisesti rakastavat kaikkia luonnon ihmeitä.

Me lisäsimme kuitenkin pikku twistin! Tämä kasviteemaisten tapettien porukka nimittäin tarjoilee jotakin sekä romantiikan ystäville että rohkeammille ja kapinallisemmille sieluille!

Oletko sinä tyyliltäsi enemmän Cottage Core vai Cottage Cool?

Cottage Core Cottage Cool

Valikoidut tapettiaiheet

Luo oma mukautettu tapettisi

Tee kodistasi omannäköisesi mukautetulla tapetilla, jota koristaa lempikuvasi! Tuo oma tyylisi näkyville vain muutamalla klikkauksella.

Viimeisimmät uutiset

Sisustusalan ammattilaiset, tämä on teille!

Suuret sisustusprojektit kaipaavat vaikuttavia ja rohkeita tapetteja. Liity joukkoomme tekemällä yritystilihakemus, ja saat käyttöösi useita makeita etuja ja palveluja.

Päästä luovuutesi valloilleen räätälöidyillä tapettidesigneilla!Designstudiomme on täydellinen juuri niihin hankaliin sisustusprojekteihin, joiden visioiden toteuttamiseen tarvitset lisäapua. Voit muokata mitä tahansa designiamme sovittaaksesi sen projektiisi täydellisesti.

Haluatko piristää työtilaasi? Valikoimassamme on siistejä tapettidesigneja, jotka muuttavat työtilan tylsästä ai-van u-pe-ak-si. Ollaan kapinallisia ja tehdään se yhdessä! Tutustu aiempiin kaupallisiin projekteihimme sekä asuinrakennusten projekteihimme ja inspiroidu!