Claim je ruimte met bijzonder behang

Creëer een ruimte die jouw unieke stijl weerspiegelt met prachtige behangontwerpen.

Ontdek de ontwerpen

Geselecteerde behangpatronen

Meest populaire ontwerpen

Wall of Fame Koop de look

Laat je inspireren door onze geweldige klanten, decorateurs en ontwerpers!

Ontdek Instashop
Meet a Rebel

Rebel Walls x Happy Socks

Ontdek onze nieuwste Meet a Rebel-collab met de wereldwijd bekende sokkenpioniers Happy Socks! Duik in een wereld van iconische sokprints en schilderachtige ontwerpen omgezet in buitengewoon behang!

Daar ga je! Claim je ruimte!

Creëer jouw eigen behang!

Maak je huis echt van jou met behang op maat met je favoriete afbeelding! Breng je persoonlijke stijl tot leven met slechts een paar klikken.

Laatste Nieuws

Interieurprofessionals, let op!

Grote interieurprojecten hebben opvallend en gedurfd behang nodig. Sluit je aan door je aan te melden voor ons handelsaccount, en ontvang een heleboel leuke extraatjes en diensten.

Ga helemaal los met behang op maat! Onze Project Service Studio is perfect voor die lastige interieurprojecten waarbij je wat extra hulp nodig hebt om je visie werkelijkheid te laten worden. Pas al onze ontwerpen aan om ze perfect op jouw project af te stemmen.

Wil je je werkplek opleuken? We hebben een aantal coole behangontwerpen die het van saai naar stoer maken. Laten we rebels zijn en het samen doen! Bekijk enkele van onze andere commerciële projecten en laat je inspireren!