Claim your space med extraordinära tapeter

Skapa ett hem som återspeglar din unika stil med fantastiska tapetmönster.

Upptäck mönster

Utvalda tapetmotiv

Mest populära mönster

Wall of Fame Vi älskar din stil!

Inspireras av vårt grymma community på Instagram och hitta din tapetbabe!

Upptäck vår Instashop
Ny kollektion

Mystic Shades

Kliv in i en poetisk värld av mystisk förtrollning, där fängslande design inspirerad av natur, konst och kreativt hantverk väntar. En magisk blandning av mjuka visuella element och djärvare grafiska detaljer fulla av karaktär och djup.

Artistic Photography Redefined.

Skapa din egen skräddarsydda tapet

Gör ditt hem till ditt eget med skräddarsydda tapeter med din favoritbild! Ge liv åt din personliga stil med bara några få klick.

Senaste nytt

Inredningsproffs, lyssna!

Stora inredningsprojekt behöver slående och djärv tapetdesign. Gå med i vårt gäng genom att ansöka om vårt handelskonto och få en massa fina förmåner och tjänster.

Gå all in med skräddarsydd tapetdesign! Vår Project Service Studio är perfekt för de knepiga inredningsprojekten där du behöver lite extra hjälp för att förverkliga din vision. Justera våra mönster för att få perfekt match med ditt projekt.

Vill du piffa upp din arbetsplats? Vi har några riktigt häftiga tapetdesigns som tar den från intetsägande till badass. Låt oss vara rebeller och göra det tillsammans! Kolla in några av våra andra kommersiella projekt och låt dig inspireras!